Verkiezing Rijn IJssel ambassadeur 2019

Over de verkiezing

Ieder jaar organiseert Rijn IJssel de Verkiezing Mbo-ambassadeur van het jaar. Studenten en medewerkers van Rijn IJssel krijgen op deze manier dé gelegenheid om hun waardering te laten zien voor (mede)studenten die op een bijzondere manier invulling geven aan hun rol. Tijdens een bijeenkomst, het verkiezingsevent, dat plaatsvindt op maandag 27 mei op de locatie Velperweg 39 in Arnhem, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Nomineer jij jezelf of nomineer jij een ander voor de verkiezing van het jaar 2019?

Nomineer jezelf
Heb je een fantastische project gedaan, een bijdrage aan een goed doel gerealiseerd waar je trots op bent? Vind je dat jij de beste ambassadeur bent om het mbo-onderwijs in de spotlights te zetten en de meest geschikte student bent om Rijn IJssel te vertegenwoordigen bij de landelijke mbo-ambassadeursverkiezing?

Nomineer een ander
Welke student bewonder je of weet jou te inspireren? Welke student onderscheidt zich van anderen, op school, tijdens de opleiding of stage? Is dat de student die mee moet doen aan de verkiezing? Draag dan jouw favoriete kandidaat aan voor de Rijn IJssel verkiezing Mbo-ambassadeur van het jaar!

Rijn IJssel ambassadeurs

De verkiezing biedt je een podium voor jouw passie, verrijking van je cv, regionale bekendheid (mogelijke landelijke bekendheid) en een springplank voor je carrière. Als ambassadeur vertegenwoordig je Rijn IJssel tijdens de Landelijke Mbo-ambassadeursverkiezing. Je neemt dan deel aan diverse challenges en promoot het mbo. Je krijgt trainingen aangeboden en het geeft je de mogelijkheid om je netwerk te verbreden. Durf jij er voor te gaan?

Winnaars vorig jaren

2015 Tiemen Bockting (Economie, Business & Management)
2016 Niels Lenselink (Veiligheid, Coördinator beveiliging)
2017 Jinko Adams (Creatieve Industrie, Artiest dans)
2018 Nick Boogaars (Creatieve Industrie, Sign)

Spelregels & prijzen

 • Meld je aan vóór maandag 13 mei 2019.
 • Waar op wordt gelet is het persoonlijke verhaal van de student, van de ambassadeur zelf in combinatie met de maatschappelijke waarde van het mbo, vakmanschap en Rijn IJssel.
 • Voor verkiezing komen alle studenten, die in hun voorlaatste jaar van de opleiding zitten, in aanmerking. Alle studenten die volgend schooljaar nog studeren bij Rijn IJssel.
 • Als kandidaat ambassadeur moet je de volgende data beschikbaar zijn:
  • Maandag 27 mei (verkiezingsmiddag en -avond bij Rijn IJssel)
  • Data waarop de voorbereidingen en challenges plaatsvinden van de landelijke verkiezing Mbo ambassadeur van 'Dit is mbo' (deze zijn nog niet bekend).
 • Bij de aanmelding moet er een foto aangeleverd worden (waar je/de kandidaat goed herkenbaar op staat, liggend en als apart jpg-bestand geupload of gemaild aan: ambassadeurs@rijnijssel.nl.
 • Als je genomineerd bent, wordt er een film gemaakt, daarvoor moet je beschikbaar zijn. Deze film wordt gebruikt ter promotie van je deelname aan de verkiezing.
 • Als kandidaat onderteken je een foto- en filmtoestemmingsformulier dat Rijn IJssel het recht geeft de foto's en films te gebruiken voor promotie op diverse communicatiemiddelen, website en sociale media.
 • Een jury samengesteld uit twee studenten, twee docenten, twee BPV-praktijkopleiders en een secretaris beoordelen de voordrachten. Voorzitter van de jury is Kitty Oirbons, lid college van bestuur Rijn IJssel.
 • De student(e) van het jaar ontvangt een Rijn IJssel trofee, mooie prijs, bloemen en eeuwige roem in Arnhem en omstreken.

Nomineer

Waarom zou jij de Rijn IJssel ambassadeur moeten worden?

Heb jij tijdens je opleiding of stage speciale projecten gedaan waar je trots op bent? Heb jij meegedaan aan bijvoorbeeld het Rijn IJssel Debattoernooi, Skills Heroes of het excellentieprogramma? Of heb jij je ingespannen tijdens je opleiding voor een goed doel wat je met anderen wilt delen? Ben jij op zoek naar een springplank voor je carrière? Presenteer jezelf aan onze jury.

Meld je hieronder aan vóór 13 mei 2019. Wie niet waagt, die niet wint, dus pak je kans!

Ik meld mij aan als kandidaat voor de verkiezing ambassadeur Rijn IJssel

presenteer jezelf aan de jury: vertel wie je bent, wat je doet, waarom jij zo'n goede vakman/-vrouw bent en waarom jij onze ambassadeur moet worden.

Wie kun je voordragen?

Als student of medewerker van Rijn IJssel kun je een student die jij bewondert of die uitblinkt voordragen. Misschien ken je een student die buitengewoon betrokken is bij de opleiding en activiteiten organiseert voor het mbo. Of wellicht is het je opgevallen dat een student zich actief inzet voor maatschappelijke projecten buiten de opleiding. Maar ook een student(e) die zijn of haar opleiding weet te volgen ondanks omstandigheden die dit bemoeilijken, bijvoorbeeld een grote zorgtaak, komt in aanmerking.

Zet de student die jou inspireert in het zonnetje door deze vóór 13 mei 2019 voor te dragen. Je kunt dat doen door via onderstaand formulier.

Ik meld deze student(e) voor de verkiezing ambassadeur Rijn IJssel aan

Vertel de jury wat deze student(e) speciaal maakt, waarom hij/zij zo'n goede vakman/-vrouw is en onze ambassadeur moet worden.

Mijn gegevens zijn: