Horeca, Bakkerij & Facilitair | Vakschool Wageningen

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

💪
Niveau 1
📍
Velperweg

Video bekijken?

Sta dan cookies toe om de video af te spelen

Foodies opgelet! Jij helpt bij de voorbereidingen in de keuken van een restaurant, cateringbedrijf of bakkerij. Elk gerecht begint bij jou!

⌛️
1 jaar
💼
Crebo 25742
Open dag
Je leert over productie, horeca, kwaliteit, hygiëne, samenwerken, routine

Veilig en hygiënisch werken is belangrijk, dus jij leert hoe je de werkruimte, machines en het keukengereedschap super schoon houdt.

Jouw opleiding

Groente wassen, ingrediënten snijden en de tafels dekken. Laat dat maar aan jou over! Je leert ook samenwerken met collega's en omgaan met gasten.

Zo zien je lokalen eruit
Je bent precies, netjes, sociaal, gek op eten teamplayer
Student gooit fruit in de blender

Good food = good mood. Dankzij jou kunnen mensen genieten van lekker eten. Ga jij aan de slag bij een restaurant of liever op de versafdeling van een supermarkt?

Student snijdt een appel

Rijn IJssel KansRIJk

Je krijgt veel begeleiding en ruimte om in je eigen tempo te studeren. Je volgt deze opleiding namelijk bij Rijn IJssel KansRIJk.

Student snijdt fruit

Je kan werken bij

Restaurant

Evenementenlocatie

Fastfood onderneming

Cateringbedrijf

Brood- of banketbakkerij

Patisserie

Student gooit sap in een blender

Dit moet je weten

Meld je aan!

Wacht niet langer en meld je meteen aan.

Meld je aan voor deze opleiding.

Kom eens langs!

Stel al je vragen aan studenten en docenten.

Open dag

Check wanneer de open dag is.

Vragen over de opleiding?

Mail of Whatsapp ons gerust!

stip@rijnijssel.nlWhatsApp

Ook bereikbaar via de chat