Horeca, Bakkerij & Facilitair | Vakschool Wageningen

Manager ondernemer horeca | Food & hospitality - Pre-hbo

💪
Niveau 4
📍
Velperweg
📍
Marijkeweg

Video bekijken?

Sta dan cookies toe om de video af te spelen

Ben jij leerling op de havo en is food & hospitality jouw ding? Na deze opleiding kan je direct aan het werk als manager of doorstromen naar een hbo-opleiding!

⌛️
2 jaar
💼
Crebo 25184
Open dag
Je leert over ondernemen, managen, plannen, organiseren, horeca

Jij leert hoe je een horecaonderneming start en succesvol houdt. Je werkt graag voor én met gasten. Ook stuur je personeel aan en weet je alles over marketing en de financiën.

Jouw opleiding

Je leert over management en ondernemen. Je ontwikkelt ook mensenkennis, vertrouwen en stressbestendigheid. Daar kan je in je werk altijd op terugvallen!

Je bent gastvrij, multitasker, vriendelijk, behulpzaam, ondernemend,
Jongen schept een kop soep in

Begin je eigen zaak of word manager in een bestaande onderneming. De opleiding is zo ontworpen dat jij als havo-leerling een vliegende start op het hbo maakt!

Je kan werken als

Manager in hotel, (grand)café, restaurant

Horecaondernemer

Horecamedewerker

Cateringmedewerker

Jongen legt luxe broodjes op een schaal

Dit moet je weten

Try it out!

Kom proefstuderen en loop een dagje mee!

Meld je aan!

Wacht niet langer en meld je meteen aan.

Meld je aan voor deze opleiding.

Kom eens langs!

Stel al je vragen aan studenten en docenten.

Open dag

Check wanneer de open dag is.

Vragen over de opleiding?

Mail of Whatsapp ons gerust!

stip@rijnijssel.nlWhatsApp

Ook bereikbaar via de chat