Video bekijken?

Sta dan cookies toe om de video af te spelen

Zoek jij meer verantwoordelijkheid als kok? Wil jij beslissingen nemen over hoe gewerkt wordt in de keuken en waarmee? Groei door tot zelfstandig werkend kok!

⌛️
3 jaar
💼
Crebo 25182
Open dag
Je leert over koken, plannen, inkopen, ingrediënten, leiding geven,

Je leert het werk van collegas of leerling-koks te controleren. Tussen het proeven door let je op de kosten, de hygiëne en de veiligheid in de keuken.

Jouw opleiding

Jij weet alles van eten en drinken, maar weet ook hoe je je personeel efficiënt inzet en laat shinen!

Je bent creatief, zelfstandig, netjes, sociaal
Jongen met kokskleding is een prei aan het snijden

Als zelfstandig kok kan je in vrijwel elke keuken aan de slag! Zie jij jezelf al werken bij een groot restaurant, een luxe hotel of lokaal café?

Je kan werken bij

Je eigen zaak

Catering

Partyservice

Zorginstelling

Foodtruck

Jongen is aan het koken en heeft een tang in zijn hand

Dit moet je weten

Meld je aan!

Wacht niet langer en meld je meteen aan.

Meld je aan voor deze opleiding.

Kom eens langs!

Stel al je vragen aan studenten en docenten.

Open dag

Check wanneer de open dag is.

Vragen over de opleiding?

Mail of Whatsapp ons gerust!

stip@rijnijssel.nlWhatsApp

Ivm de kerstvakantie zijn we weer bereikbaar vanaf 6 januari