Nieuws

Nieuwe leden Raad van Toezicht bij Rijn IJssel

17 oktober 2024

Per 1 november 2024 verwelkomt Rijn IJssel twee nieuwe leden in de Raad van Toezicht: Maarten Bremer en Serhat Özasik. Beide heren brengen een schat aan ervaring mee uit onderwijs, arbeidsmarkt en bedrijfsleven. Ze zullen een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Maarten Bremer
Maarten Bremer wordt lid van de onderwijscommissie van de Raad van Toezicht. Hij is momenteel senior adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt bij KplusV in Arnhem en heeft een indrukwekkend CV. Zo was hij van 2018 tot 2024 lid van het College van Bestuur van ArtEZ. Ook heeft hij leiding gegeven aan de Academie voor Deeltijd bij Avans. Bremer is 61 jaar oud, geboren in Rhenen, en woont tegenwoordig in Hollandsche Rading. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen.

Serhat Özasik

Serhat Özasik treedt toe als lid van de auditcommissie van de Raad van Toezicht. Geboren in Arnhem en momenteel woonachtig in Amsterdam, is Özasik politiek actief in de hoofdstad. Hij is bijna 35 jaar oud en werkt als PhD-kandidaat aan de School of Business and Economics van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarnaast heeft hij ervaring als junior manager audit bij Deloitte en was hij eerder werkzaam als docent accountancy en onderzoeker bij Fontys Hogescholen.

Wij heten Maarten en Serhat van harte welkom en kijken uit naar hun bijdrage aan Rijn IJssel!